sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Loren eka metri Tampere 19.11


Viime sunnuntaina oltiin Tampereella Niihamassa kisoissa, joissa Lore hyppäsi ensimmäisen metrinsä. Aluksi Erica hyppäsi Blancalla superhyvän 120 - radan, Chicillä vahvan 130 - radan ja sitten vielä Lorella metrin. Metri ei ollut helpoin metri aloittaa, esteet olivat kaikissa luokissa tapissa, okserit leveitä ja esteet olivat melkoisen täynnä juttuja. Tietkin olivat osittain aika vaikeita. Verkassa Lore oli todella innoissaan ja melko vahva pitkästä aikaa. Ollaan pidetty remonttiturpiksen turpista nyt hiukan löysemmällä, mutta nyt tuli taas tarve hiukan kiristää sitä. No sitten alkoikin sujua. Hauska suokkiverkka muutaman kisakaverin kanssa ja sitten kaikki samaan aikaan kisakentälle. Tosiaan kyseisessä metrin suokkiluokassa osaanottajia oli vain kolme. Lore lähti viimeisenä. 



Rata oli tosi hyvä, Erica ratsasti jokaiselle esteelle hyvin, Lore oli kuulolla mutta menossa eikä sen kummemmin kytännyt mitään. Muutamassa kohdassa Erica antoi Loren itse tehdä ratkaisuja, jotka poika tekikin ihan oikein. :) Ei kuulemma tuntunut vaikealta ollenkaan ja Ericalla oli hyvä fiilis radasta. Lore pääsi toiselle sijalle tuloksella 4vp ekasta vaiheesta. Niin ylpeä mun suokkipojasta! <3 Vaikka luokassa olikin vain kolme ratsukkoa, päätti TRS silti pyytää kaikki kolme palkintojenjakoon ja kaikki saivat ruusukkeet! Tosi kiva ele, tahdikasta. :) Lore oli iloinen päästessään palkintojenjakoon. 




Tyytyväisinä Erican ja Loren yhteistyöhön, päätettiin että he saavat jatkaa yhteistyötä esteiden parissa vielä nyt ainakin loppuvuoden ajan. Katsotaan jos jotkut kisatkin saataisi vielä tähän vuoteen mahtumaan. :) Näin saamme Lorelle rutiinia isommista esteistä ja itsevarmuutta ja siitä mun on sitten hyvä jatkaa myöhemmin. 







- Aino 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti