keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Kotikisat 15.10.


Sunnuntaina oltiin Loren kanssa KaKen järjestämissä kotikisoissa, hypättiin 80cm ja 90cm. 80cm ihan vaan koska meistä tuntui siltä, että olisi välillä hyvä vaan saada pitää hauskaa alemmalla tasolla. Teki myös hyvää ottaa löysät pois ennen 90cm, nyt kun kisoja ei ole taas vähään aikaan ollut. Päivästä teki erikoisen se, että jouduin pärjäämään ilman äitiä, luottogroomia, koska hän on muun perheen kanssa Espanjassa lomalla. Meikäläinen jäi koiravahdiksi tällä kertaa. Onneksi sain tarvittaessa kuitekin apukäsiä ihanilta tallilaisiltamme, kiitos! 

80cm tosiaankin puhtaasti, Lorella oli hiukan vauhti päällä haha. Luokkien välissä oli niin pitkä tauko, että Lore pääsi tarhaan hiukan syömään heinää sillä välin. Siltikin olin aivan liian ajoissa 90cm verkassa. Sileän verkka oli kentällä ja hypyt hypättiin maneesissa ryhmissä. Lorelle on ehdottomasti parempi nopea ja hieman kiireinen verkka, tuollainen pitkän monivaiheinen verkka joka sisältää paljon kävelyä ei ole sille yhtään hyvä. Sain pojan kuitenkin teräväksi radalle. Vauhtia oli taas ja koita siinä sitten ratsastaa kauniita teit kun yksi vetää täyttä höökää... :D Liian kovaksi ei vauhti kuitenkaan yltynyt. Kolmosesteeltä puomi mukaan, taas jälleen pieni pysty... Huoh. No ei se mitään, olen silti tosi tyytyväinen Loreen koska nyt se oli taas selkeästikin oma itsensä. Saatiin intopiukassapuhinakin sieltä takaisin, jee! <3 




Viikko sitten Doychin kävi hoitamassa Lorea, SI - nivel oli taas jumiutunut mikä johtaa takapään hiukan huonompaan liikeeseen. Doychin teki temppunsa ja nyt Lore onkin ollut jo paljon parempi. :) Marraskuussa vielä uusi käsittely SI - nivelelle niin saadaan se sieltä kokonaan auki taas. 

Seuraavista kisoista ei ole tietoa, katsotaan nyt miten valmennuksissa menee ja niin edespäin. Tavoitteena olisi nyt talven aikana käydä kisoissa sen verran, että rutiini säilyy ja saatasiin ratoja alle. Jos vaikka päästäis kohtapuolin sinne metriinkin sitten siirtymään, näin niinkun puoli vuotta myöhässä aikataulusta hahah. :D 

Viikonloppuna pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni HIHS:iin, aina ollaan oltu Espanjassa juuri HIHSin aikaan, nyt lähdetään Erican kanssa katselemaan mallia miten kannattaisi ratsastaa ja tottakai myös shoppailemaan. Mulla olisi listalla ensimmäisenä Albert Fascianin tekniset saappaat joustomateriaalista... Rapa kun roiskuu niin eipä haittaa noilla saappailla, kun voi vaan huoleti pestä vedellä kurat pois kerta toisensa jälkeen! 




- Aino 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti